15 juli 2008 - "Magnolia" och "hÄnglar & stÄnglar"

Märks kanske vilka stämplar jag gillar mest :-)

Först ut är ett beställningskort på ett dopkort och sen gjorde jag ett till av bara farten till mitt "bra-och-ha-lager". Tyvärr syns det inte att bakgrundspapperet är svagt randigt :-(




Resten av korten är till nämnda lager :-)
             

Småbilderna är klickbara för titt i större storlek. Tack för titten.

PS; Grattis F på födelsedagen. DS.

13 juli 2008 - Söndag kväll....

Helgen har bara rusat iväg och jag har bara slappat. Pysslat ihop några kort och tänkte visa upp tre av dom här. Bröllopskortet och födelsedagskortet är beställningar och Tycker om dig är ett bra-och-ha kort :-)




En kommentar är alltid kul att läsa - så lämna gärna en innan du lämnar sidan.

6 juli 2008 - En liten....

.... kortuppdatering blir det idag också. Först ut är de korten som jag gjorde till mina brosbarn som har fyllt 20 år under
veckan. Var och gratulerade dom igår och då överlämnades också mitt hemliga projekt som jag har hållit på med stora delar av året. Jag hade gjort var sitt album till dom med dubbel-LO:er från varje årtal mellan 1988 till 2007. Jag ska göra en enkel LO ifrån 2008 men den får dom om några veckor - ska ha med nå't foto från gårdagen är det tänkt. Albumen var uppskattade ifrån båda två och det känns kul för jag har ju ändå lagt ner ganska många timmar på dom.



Sen blir det lite kort med samma stämpel men lite olika upplägg - försöker ju att förbruka så mycké som möjligt av mitt spillpapper. Sist ut i nedanstående kavalkad blev lilla Tingla.



Sen har jag gjort ett receptkort till en swapp som jag är med i på Hobbyhusets forum. Mitt bidrag är en jordgubbspaj och sen får jag tillbaka 7 andra smarriga pajrecept av övriga deltagare.


Lämna gärna en kommentar innan du lämnar sidan - det är så kul och se vem som är här inne och kikar runt.

6 juli 2008 - PIF-vinnare

Det blev Millas som får föra min blogg vidare :-) En liten vinst postas till dig inom dom närmsta dagarna.  Grattis.

RSS 2.0