30 april 2008 - Valborgsmässoafton

Ville ha en förändring på sidan med nå't litet vårglatt och vad byter jag till - det mörkaste jag hittar :-) Ska försöka och uppdatera bloggen under helgen med lite nytt. Är ledig i fyra dagar så nå'n stund borde jag väl få till och göra det :-)

8 april 2008 - Nya kort

Fick för ett tag sen beställning på tre konfirmationskort till killar. Hur enkelt är det på en skala från ett till tio. De stämplar som jag har hittat är tjejbetonade men på mässan i Göteborg köpte jag det här korset och utav det blev det konfirmationskort.I förra veckan var jag med en kompis ner till Göteborg och på nervägen stannade vi till på Pysselakuten www.pysselakuten.se  i Vänersborg för lite shopping. Jag köpte bland annat papprena till konfirmationskorten där.
221122-71

På hemvägen från Göteborg åkte vi vägen via Färgelanda för ett besök i butiken Dekorera med mera www.dekoreramedmera.se Butiken var inte stor men väldigt mysig. De hade 25% på alla scrapsaker men tyvärr hittade jag inte så mycké jag ville ha. Kollade naturligtvis in stämplarna ifrån Magnolia men det var bara en utav dom som dom hade som jag inte hade så den köpte jag ju :-)
221122-72

Ha det bra och lämna gärna en kommentar innan du lämnar min sida - det uppskattas alltid :-)

1 april 2008 - En liten uppdatering är väl på plats :-)

I lördags var jag iväg till Göteborg och Nordiska Scrap- och stämpelmässan. Det var en tjej i Karlstad som hade arrangerat bussresa så vi var totalt 48 glada och förväntantsfulla tjejer. På nervägen fick vi gissa vad mycké vi skulle spendera tillsammans under dagen. Lite försenade anländer vi till mässan i Göteborg - kön är lång men vi kommer in vid sidan då vi är ett helt busslast som går in på en och samma biljett. Kändes lite lyxigt och gå förbi hela kön. Inne på mässan var det stundals väldigt trång och syrefattigt. Trots det så lyckades jag ändå få med mig lite grann hem :-)

Några papper - hade bestämt mig i förväg att det skulle jag inte ha så mycké utav.
221122-68

Och lite smått och blandat :-)
221122-69

På hemvägen skulle var och en skriva upp på en lapp vad vi hade spenderat under dagen och sen skulle det räknas ihop och den som kom närmast skulle få ett litet pris. Kan tala om att det var inget litet pris för det var jag som vann :-) Jättefint album, papper och dekorationer.
221122-66

Idag är det årets lurardag - jag tror jag har klarat mig :-)

Ha det nu så bra alla som läser här och lämna gärna en kommentar innan du lämnar sidan - det uppskattas alltid.


RSS 2.0