24 december 2008 - God Jul

Vill önska er alla en God Jul. Tänkte visa ett kort som jag gjorde till en kompis som fyllde år i november


och krukor som jag målade åt en kompis


Här kommer det att bli en annorlunda jul då min mormor avled för knappt ett dygn sedan. För hennes skulle är det skönt men det kommer att bli tomt efter henne - hon var den enda jag har kvar av mina far- och morföräldrar. Ska försöka och ha det så gott som jag bara kan under julledigheten - börjar inte och jobba igen förrän den 7 januari och det ska bli gott med långledigt.

7 december 2008 - Blästring

En liten uppdatering med annat än papperspyssel. Var iväg tidigare under veckan och blästrade på glas med några av mina arbetskamrater. Jag har varit där två gånger tidigare men för mina kamrater var det premiär som gav mersmak.

Detta hann jag med att göra under kvällens tre timmar. Ja, jag erkänner att jag hade förberett lite grann och stansat ut i förväg.


Gemglaset fick jag inte till nå'n bra bild på - den ser ut att vara bränd på kanten men det är den inte och sen är det vatten som har runnit uppe vid kanten.


Ha det bra!

5 december 2008 - Julkort

Längesen som man skrev nå't här..... Tänkte visa några av årets julkort.


Förra helgen var CC på Hobbyhusets Forum och då deltog jag i två tävlingar. Det första kortet skulle man skapa efter en skiss och det andra var att göra ett ROSA julkort - mitt blev cerisrosa med en massa Stickles, sen hade jag inget bra papper som var rosa och vinter/julbetonat så det fick bli OH-film som jag embossade i Cuttlebugen som bakgrund.Hoppas att jag kan vara snabbare med nästa uppdatering :-)

Ha det så bra och lämna gärna ett litet avtryck innan du lämnar min sida.

RSS 2.0