17 juli 2011 - Två studentkort....

..... som jag missade häromdagen.
16 juli 2011 - Examenskort (9:or) på beställning


15 juli 2011 - Studentkort på beställningIdag säger jag ett stort GRATTIS till min kompis Fredrika som fyller 40 år! Hipp hipp hurra!!!

14 juli 2011 - Studentkort

Vet inte hur många studentkort jag har gjort i år men här är några som jag i alla fall har kommit ihåg och fotat innan jag la dom i försäljningslådan på jobbet och det är bara ett fåtal kvar.


13 juli 2011 - Karate

En arbetskamrat beställde ett kort till sin dotter som fyller år och håller på med karate och ska iväg till Dallas på VM. Hade inget lämpligt i stämpelväg men fann denna bild på nätet.


12 juli 2011 - 3 x konfirmation

Även dessa kort är beställningar. Korten till Johanna är till samma konfirmand men med olika beställare. På ena kortet satte jag dit en liten ängel ifrån mitt smyckesförråd då jag vet att hon tycker om änglar.


11 juli 2011 - 3 x beställningskort

Fick beställning på tre kort till äldre damer och eftersom jag visste att dom skulle till olika delar i Sverige och inte hade nå't samröre mer än att de kände beställaren så valde jag att göra dom med samma upplägg och så här blev dom.Försöker och förbruka av det materialet som jag har hemma och hittills så går det riktigt bra.

10 juli 2011 - En kortbox

Min moster har fyllt 60 år under veckan och vi passade på att gratulera henne på midsommarafton och då hade jag gjort den här kortboxen till henne.

Locket


Hela boxen


Och så här ser den ut utvecklad


Har laddat in en massa foton som har legat i kameran på grejer som jag har gjort så förhoppningsvis ska jag få till några uppdateringar med ganska korta mellanrum nu när fotona redan ligger i datorn. 

Ha det så gott!
 

RSS 2.0